Történet

Üdvözlök minden kedves látogatót a honlapunkon, engedje meg, hogy pár mondattal bemutassam zenekarunkat.

A 90-es évek elején létrejött sváb községünkben egy sramli együttes, mely szép, maradandó emléket hagyott bennünk.  Pár év múlva a már felnőtt zenekari tagokban újra fellángolt a zene iránti szeretet, megszületett egy új zenekar ötlete. A közös emlékek tiszteletére a névkeresésnél természetesen a Szomori Fiúk névre esett a választás.

A szorgalmas gyakorlásnak köszönhetően megőrizve a sváb és német ajkú zenei műsort, repertoárunkat kibővítettük nemzetközi örökzöldekkel, magyar tánczenékkel, osztrák és német slágerekkel, napjaink ismert dalaival.

Tagjaink mind-mind kiváló zenészek, 101% élőzenével igazi sváb és bajor hangulatot varázsolunk a közönségnek, party zenével szórakoztatjuk a táncolni vágyókat bálokon, esküvőkön, sörfesztiválokon. Meghívásaink során bejártuk már az ország számos részét, sokszor léptünk fel Ausztriában és Németországban is.

Színvonalas műsorunkat kiváló minőségű hangtechnikai eszközeinkkel biztosítjuk, mely akár kisebb termekben, akár szabadtéren kellemes, maradandó élményt nyújt.

 

tagok

 

Kellemes időtöltést kívánok az oldalunkon!


Üdvözlettel:

Balogh János

Szomori Fiúk

Szomorer Jungs